076 543 11 43 info@cf-roovers.nl

Bundeling van krachten

Datum: 1 maart 2020

Onderwerp: overname activiteiten Technisch Installatie Bedrijf Roovers BV door BSI Verwarmt

Geachte mevrouw, heer,

Ik breng u via deze wijze graag op de hoogte van recente ontwikkelingen rondom mijn onderneming Technisch Installatie Bedrijf Roovers BV. Uw adres voor gas, water, sanitair, lood, dak en zinkwerken, centrale verwarming en zonnepanelen.

De omgeving rondom installatiebedrijven veranderd razend snel. Mensen willen duurzamer leven en wonen. Er komt steeds meer vraag naar warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en andere duurzame technologieën. Maar er komen ook meer vragen hoe om te gaan met energieverbruik. CO2 neutraliteit is daarbij de eis.

Klimaatafspraken geven een enorme versnelling aan deze duurzaamheidstransitie.

Deze ontwikkelingen vergen meer specialisme, kennis en kunde van installatiebedrijven en haar medewerkers. Meer innovatiekracht, meer snelheid en grote investeringen om alles in goede banen te leiden. Het gebrek aan (technische) handjes remt deze uitvoering.

Voor lokale bedrijven, zoals de mijne, is dit een actueel probleem.

Het is dan beter om er niet alleen voor te komen staan maar samenwerking te zoeken met andere partijen om verder te komen.

Ik heb daarom besloten mijn organisatie over te dragen aan BSI Breda.

BSI Verwarmt is een betrouwbare partij met meer dan 60 jaar ervaring in installatiewerk. Zij hanteren dezelfde kernwaarden als Technisch Installatie Bedrijf Roovers BV en kunnen een positieve bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van mijn onderneming. Ik heb 100% vertrouwen dat mijn levenswerk met deze partij een mooi vervolg gaat krijgen en dat u op dezelfde manier wordt geholpen zoals u dat van ons gewend bent.

Ikzelf en mijn medewerker gaan mee over. Ik ga, na een korte time-out, de rol vervullen van technisch adviseur bij BSI Breda. Mijn medewerker (Patrick Joosen) blijft monteur.   

Onderhoudsabonnementen, service- en montagewerkzaamheden worden vanaf 1 maart 2020 opgepakt door BSI Breda.

Contactgegevens veranderen niet. Het huidige telefoonnummer (076-5431143) en e-mailadres (installatie@cf-roovers.nl) blijven behouden.

Onze locatie verhuisd wel. Dit wordt per 1 augustus 2020 Rithmeesterpark 27, 4838 GZ Breda.

Mocht bovenstaande vragen oproepen dan beantwoord ik, of mijn nieuwe collega’s, die met alle plezier.

Met vriendelijke groet,

Corné Roovers

CF Roovers BV/BSI Breda