naar overzicht

Recensies

Wij zijn erg blij met onze nieuwe cv-ketel, deze is net voor de kou geplaatst gelukkig !!! Wat een aardige lui en een deskundig advies, geeft ons veel vertrouwen !

 
Beste mensen, we wilden jullie even meegeven dat wij heel tevreden zijn over het onderhoud aan onze
cv-ketel, hele aardige jongens en alles super netjes opgeruimd !! Complimenten !!
 
Ik ben zeer tevreden over de aanpak, zowel in offertefase als bij de uitvoering van de vernieuwing van mijn warmwatertoestel, aangesloten op mijn stadsverwarming. Zeer klantvriendelijk en servicegericht is het apparaat binnen enkele uren geplaatst. Waar andere bedrijven nog steeds bezig zijn om een offerte te maken werkt Roovers vakkundig, snel, doeltreffend en tegen zeer marktconforme prijzen. Aanrader voor iedereen in Breda!
 
Gisteren is er een installeur bij mij geweest en heeft zijn diensten prima gedaan.Hij had het erover mijn bevindingen over jullie op de site te kunnen zetten. Maar ik weet niet waar.Ik heb een abonnement bij zeker & mobiel voor eventuele verstoppingen,ze zijn 2x geweest maar het probleem bleef doorsukkelen. Uw medewerken gaf mij een simpele oplossing en mijn gootsteen heeft nog nooit zo snel het water afgevoerd. Ik ben HEEL blij dank u wel,ik weet wie ik de volgende keer moet bellen. Medewerken was vriendelijk en behulpzaam. Met vriendelijhke groet
 

Ik heb nog niet eerder een beroep hoeven doen op een installateur. Nu dus wel. En ik trof gelukkig meteen een hele goeie!  Ik ben snel, professioneel en super vriendelijk geholpen. Mijn stadsverwarming werkt nu weer zoals het hoort! Mijn dank is groot.

 

Bedankt voor de snelle reactie op mijn e-mail. Binnen 17 uur na mijn e-mail is alles naar wens uitgevoerd. Stortbak en kranen in badkamer werken weer naar wens. Waardering voor uw personeel belast met de uitvoering van het werk. Vlot en netjes. Niet alleen de lekkende warmwaterkraan in de badkamer is hersteld maar ook de koudwaterkraan is preventief onder handen genomen. Met vriendelijke groet

Vanmiddag gaslekkage opgelost. Zeer correcte medewerkers die hun vak technisch en sociaal verstaan. Zonnebloemstraat 6 te Breda. Bedankt voor de snelle reactie om probleem op te lossen.