naar overzicht

Bundeling van krachten

 

Datum: 1 maart 2020

Onderwerp: overname activiteiten Technisch Installatieburo C.F. Roovers BV door BSI Verwarmt.

 

Geachte mevrouw, heer,

Ik breng u via deze wijze op de hoogte van recente ontwikkelingen rondom mijn onderneming, Technisch Installatieburo C.F. Roovers BV. Uw adres voor gas, water, sanitair, lood, dak en zinkwerken, centrale verwarming en zonnepanelen.

De omgeving rondom installatiebedrijven verandert razend snel. Mensen willen duurzamer leven en wonen. Er komt steeds meer vraag naar warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en andere duurzame technologieën. Maar er komen ook meer vragen hoe om te gaan met energieverbruik.

Deze ontwikkelingen vergen meer specialisme, kennis en kunde van installatiebedrijven. Meer snelheid en grote investeringen om alles in goede banen te leiden. Het gebrek aan (technische) handjes remt deze uitvoering.

Voor lokale bedrijven, zoals de mijne, is deze omschakeling een enorme uitdaging. Daarom is het voor nu, en in de toekomst, beter om er niet alleen voor te komen staan maar samenwerking te zoeken met andere partijen om verder te komen.

Ik heb daarom besloten onze bedrijfsactiviteiten vanaf 1 maart 2020 onder te brengen bij BSI Verwarmt. Een betrouwbare partij uit Breda met meer dan 63 jaar ervaring in installatiewerk.

Zij hanteren dezelfde kernwaarden en kunnen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst-bestendigheid van mijn onderneming. Ik heb 100% vertrouwen dat mijn levenswerk een mooi vervolg gaat krijgen en dat u op dezelfde manier wordt geholpen zoals u dat van ons gewend bent.

Ik ga, na een korte time-out, de rol vervullen van technisch adviseur bij BSI Verwarmt. Patrick Joosen, onze monteur, gaat ook mee over en blijft dezelfde functie uitoefenen.    

Onze onderhoud-, service- en montagewerkzaamheden worden vanaf nu opgepakt door BSI Verwarmt en zullen voornamelijk worden uitgevoerd door Patrick.

Contactgegevens veranderen niet. Het huidige telefoonnummer (076-5431143) en e-mailadres (installatie@cf-roovers.nl) blijven behouden.

Onze locatie verhuist ook per 1 maart en wordt Franse Akker 8, 4824 AK Breda.

Mocht bovenstaande vragen oproepen dan beantwoord ik, of mijn nieuwe collega’s, die met alle plezier.

Ik vertrouw op continuering van onze relatie.

 

Met vriendelijke groet,

Corné Roovers

Technisch Installatieburo C.F. Roovers BV/BSI Verwarmt